Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

9205 Bordslampa, Canvas
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

9205 Bordslampa, Canvas

8 499 kr
9205 är en bordslampa från GUBI med en elegant och nätt formgivning som garanterar att ge din inredning en touch av klass och stil.
I lager
Finns varan i butik?

9205 Bordslampa

8 499 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Med sin klassiska design och nätta estetik är denna lampa den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. En av de bästa funktionerna är lampskärmen som ger ifrån sig ett behagligt och mjukt ljus. Det är precis den sortens belysning du behöver för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem. Och inte nog med det, lampfoten är tillverkad i mässing och har ett vackert mönster som ger en touch av lyx till ditt rum. Designad av den erkända designer Paavo Tynell, är denna lampa inte bara ett tillbehör för belysning, det är också ett konstverk. Den passar perfekt i alla inomhusmiljöer, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Vi vet att du skulle älska att ha denna bordslampa i ditt hem, ge den till någon du tycker om eller till och med placera den i ditt arbetsrum för att skapa en inspirerande atmosfär.

Design av Paavo Tynell.

Bra att veta om 9205 bordslampa


- 9205 uppskattas för den detaljerade lampfoten i mässing.
- 9205 är också omtyckt för det behagliga ljuset.
- Design av Paavo Tynell.
- Endast för inomhusbruk.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.